Rólunk

Kik vagyunk

A Hygi Kulacs-ot a kelet-bohémiai Žacléřben 1990-ben alapított R&B Mědílek Ltd. nevű cseh családi vállalat gyártja. A kezdetekben a vállalat kormányszalagokat gyártott kerékpárokhoz, majd később kezdett el sportkulacsokat is gyártani.

R&B

 

Napjainkban a vállalat Európa egyik vezető műanyag ivókulacs gyártója, különböző egyedi védjegyek alatt sportcsapatok, reklámügynökségek és külföldi nagykereskedők számára szállít.

Az R&B 2009-ben kezdte el gyártani és forgalmazni az egyedülálló Hygi Kulacs-ot, ami egy olyan különleges, a felhasználóknak sok előnyt nyújtó anyagból készül, amit gyógyszerészeti és orvosi célokra fejlesztettek ki.

logo ZL

Mottónk  

 
David “Egy vállalatnak vibrálnia és pulzálnia kell. Jövőkép, megbízható munkatársak és lelkesedés nélkül valószínüleg nem tudnánk tovább működni”

David Tomáš
Ügyvezető

Jövőkép 


Milyen vállalat lesz az R&B 2020-ban?

Az R&B Európa egyik olyan jelentős vállalata lesz, amely az egészségre, a minőségre, az innovációra és a vásárlók kiszolgálására fókuszál, és amely mindig egy lépéssel a versenytársai előtt jár. Folyamatosan nagy hangsúlyt fog fektetni az olyan új, innovatív megoldások kutatására és fejlesztésére, melyekkel kielégítheti a vásárlók igényeit.

foto firemni

Környezetvédelem

Napjainkban, amikor egyre inkább ráébredünk, hogy  milyen rosszul bánunk a környezetünkkel és a saját egészségünkkel, a Hygi Kulacs egy jó lépés lehet a tiszteletteljes és egészséges életmód felé.

David Tomáš
Ügyvezető