Termékelőnyök

Hygi Kulacs - hogyan érdemelte ki ezt a nevet?

 • Kifejezetten orvosi és gyógyszerészeti felhasználásra kifejlesztett anyagból készül. 
  Ezt az anyagot (polipropilén) használják a betegeknél az intenzív osztályokon és bárhol, ahol  magasak az elvárások az emberi egészség és biztonság védelme érdekében.
 • Ftalátok, lágyítószerek és BPA nélkül készül.
  A Hygi Kulacs nem tartalmaz olyan mérgező anyagokat, amelyek gyakran szabadulnak fel számos importált műanyag kulacsból.
 • A Hygi Kulacs a használat során illatmentes marad és nem telepszik meg benne a penész.
  Nagyon könnyű tisztán tartani. Bármilyen italhoz használható - akár +100 °C-os vagy jéghideg italokkal vagy szénsavas üdítőkkel. Szénsavas üdítőitalok esetében ajánlott a szívófejet ZÁRVA (”CLOSE”) állásba fordítani azért, hogy a kulacsban Keletkező nyomás ki ne nyomja.
 • A jelenleg érvényes törvényi keretek között megfelel az élelmiszerekkel érintkező termékek egészségügyi biztonságosságára vonatkozó legújabb előírásoknaktanúsítványok

Miért válasszam a Hygi Kulacs-ot?

  
 • Könnyen ápolható:

Használat után egyszerűen öblítse ki a Hygi Kulacs-ot.Mosogatógépben is elmoshatja. Fontos, hogy az egyes részeket mindig teljesen szárítsa meg, és a kulacsot nyitott állapotban tárolja!

Mosogatógépben mosható

A Hygi Kulacs kiemelkedő minőségű anyaga lehetővé teszi, hogy 100 °C-on kifőzze, maximum 5 percig. Ez a legjobb módja a kulacs hatékony megtisztításának.

A kulacsban lévő ital mikrohullámú sütőben megmelegíthető (900 W-on, max. 2 percig). (tanúsítványok.)

A Hygi Kulacs széles szájának köszönhetően nagyon könnyen megtölthető és tisztítható. A kupak szétszedhető és minden egyes része külön is tisztítható. A szívófej NYITVA („OPEN”) állásban egy erős felfelé irányuló húzással kivehető. A csöpögés elkerülése érdekében rendszeresen ellenőrizze a tömítőgyűrűt!

 • Egyéni díszítő motívumok és széles választék
  Szülők, nagyszülők, gyerekek és tinédzserek mindannyian fognak találni a színes választékunkban olyan kulacsot, ami tetszik nekik. Minden egyes Hygi Kulacs egyénivé tehető! Ha meg akarja különböztetni az összes többitől, csak vásárolnia kell az opcionális kiegészítőkből. Három méretből választhat. A kulacs 0,5 literes, 0,7 literes és a sporttevékenységekhez különösen jól használható 1 literes méretben kapható. A Hygi Kulacs-ot magával viheti kézitáskában, iskolatáskában, hátizsákban, kerékpáron, kocsiban, gyakorlatilag bárhogyan. A korszerű,divatos kulacs nagy előnye, hogy nagyon könnyű és nem igényel sok gondoskodást. Ha szeretne ügyelni a helyes napi folyadékbevitelre, választhat egy átlátszó kulacsot.
 • Hosszú élettartam a cserélhető elemeknek köszönhetően
  A Hygi Kulacs-ot sok évig használhatja és időről időre felújithatja! Az egyes elemek (az egész kupak, szívószáj, tömítőgyűrű) cseréjével nagymértékben megnövelheti az élettartamát. Így pénzt takarít meg és egyben védi a környezetet. Különösen nyáron és télen nagy hasznát veszi majd a méretre gyártott Hőszigetelő Neoprén Kulacstakarónknak, ami az italt a kívánt hőmérsékleten tartja és megvédi a kulacsot a sérülésektől. 

Hygi Kulacs - több mint egy kulacs

 • Segíti az egészséges életmódot !
  Segít Önnek betartani az egészsége megőrzéséhez nagyon fontos megfelelő folyadékbevitelt. Sok anyuka igazolja, hogy a Hygi Kulacs a gyermeküket több folyadék fogyasztására ösztönözte. A kulacs a szoptatós anyukák körében is népszerű lett, mivel nekik különösen fontos a rendszeres és bőséges folyadékbevitel. Természetesen, a kulacs jól használható minden, fizikailag megterhelő sporthoz (atlétika, zumba, futball, jégkorong, fitbox, futás, ugrósportok, kosárlabda, tenisz, úszás, floorball, stb.).
 • Környezetbarát
  A kereskedelemben kapható egyszeri használatra szánt palackozott italok megterhelik a környezet és nagyon költségesek lehetnek. Mindemellett a hosszú szállítás és az ismeretlen tárolási körülmények miatt az ital minőségét nem tudja ellenőrizni. A hosszú ideig használható Hygi Kulacs megvásárlásával Ön védi a környezetet és a pénztárcáját, és mindenekelőtt vigyáz az Ön és családja egészségére, hiszen mindig tudják, hogy mit isznak. A Hygi Kulacs teljes mértékben újrahasznosítható és környezetbarát. A gyártása során környezetszennyező anyagok nem kerülnek felhasználásra.
 • Készült a Cseh Köztársaságban
  A fejlesztés és a gyártás egésze Kelet-Bohémiában történik, egy Žacléř nevű városban. Itt van a minőségellenőrzés, itt foglalkozunk az üzleti megkeresésekkel és a vevőink kéréseivel. A Hygi Kulacs minőségét a tanúsítványok és az Önöktől, a Hygi Kulacs elégedett felhasználóitól kapott  visszajelzések igazolják. A Hygi Kulacs és alkatrészei a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában is sok helyen megvásárolhatók (gyerek-, kerékpár-, sport- és irodaszerboltok, stb.).